Kingston Micro SD

Kennis over elke Micro SD

Veilig de weg op met de Mio MiVue 798 dashcam

Veel mensen vinden het eng om de weg op te gaan. Sommige mensen vinden het eng omdat ze niet zo zelfverzekerd zijn achter het stuur. Anderen zijn eerder bang dat andere mensen hen iets aan doen. Deze camera geeft naast het opnemen van de omgeving ook verkeersmeldingen. De Mio MiVue 798 met een micro SD zorgt hierdoor voor een extra veilige reis. De specificaties zijn als volgt:

Kwaliteit camera voorQuad HD
Kwaliteit camera achterFull HD
Filmbaar bereik150°
ConnectiviteitWi-Fi en GPS
Bewegingssensor3-assige G-sensor
Actieve-pixelsensorSTARVIS CMOS-sensor
Externe opslagMicro SD tot 128 GB

Kwaliteit van de camera

Met de Mio MiVue 798 Dashcam kun je alle situaties in het verkeer filmen en op jouw micro SD opslaan. Zo kunnen alle beelden later terug worden bekeken.

Zelfs de kleinste details worden opgenomen met deze camera. De frontcamera filmt in 2.5K Quad HD met 1600p in een diafragma van f1.8. Hier zit ook de groothoeklens van 150°. Deze groothoeklens zorgt dat de banen naast de auto ook op beeld komen. De achtercamera filmt in Full HD. De camera legt perfect alle details vast op jouw micro SD. Zo ook achterlichten en nummerborden. Wees je er wel van bewust dat het delen van persoonsgegevens strafbaar is. De MiVue 798 zal zelf automatisch alle oude beelden van de geheugenkaart verwijderen om ruimte te maken voor nieuw materiaal. Je kunt echter ook beelden snel overzetten van de micro SD naar je telefoon via de Mio MiVue Pro-app.

Één met het verkeer door een dashcam met micro SD

De Mio MiVue 798 Dashcam heeft een hoop software op het gebied van veiligheidsmeldingen. Zo blijf je op de hoogte in het verkeer. Al deze beelden worden ook opgeslagen op de micro SD.

De Mio MiVue 798 heeft een hoop software op het gebied van veiligheidsmeldingen. Zo kan deze in combinatie met het GPS-systeem je up-to-date houden van alle flitsers op je route. Ook zit er een waarschuwingssysteem in die meldt wanneer de rijbaan verlaten wordt, wanneer het systeem denkt dat je vermoeid raakt en wanneer het systeem vreest dat er een frontale botsing komt. Door de 3-assige G-sensor zullen deze beelden veilig worden opgeslagen op je micro SD. Deze beelden kunnen niet worden overschreven als het beelden betreft die mogelijk belangrijk zijn.

Overschrijft de camera mijn belangrijke data op een micro SD?

Voor de Mio MiVue 798 Dashcam zijn geheugenkaarten van Kingston zeer geschikt. Deze micro SD kunnen in 64GB en 128GB worden besteld.

De Mio MiVue kan voorzien worden van een micro SD tot 128 GB. Je kan dan bang zijn dat iemand een botsing heeft veroorzaakt en dat deze beelden dan worden overschreven door de nieuwe beelden daarna. Dit is echter niet het geval. De Mio MiVue zorgt met zijn 3-assige G-Sensor dat opnames die hiermee door beweging zijn opgenomen prioriteit krijgen. Deze bestanden zullen niet zomaar van de geheugenkaart worden verwijderd. Deze bestanden zullen beveiligd opgeslagen worden op je micro SD kaart. De Mio MiVue werkt alleen met geheugenkaarten van het merk Kingston. Om het maximale uit zijn vermogen te halen wordt daarom ook de Kingston Canvas Go! Plus micro SD 128 GB aanbevolen.

Gepatenteerde software

De Mio MiVue 798 Dashcam gepaard met de juiste micro SD is een gouden combinatie! Probeer het uit.

Mio heeft wat softwarepatenten op hun naam staan. Dit zijn softwareprogramma’s die je niet op deze manier bij een concurrent zou vinden. Hier valt het Smart Alert programma onder die voor verkeersmeldingen zorgt zoals flitspalen. Dit werkt niet overal aangezien er landen zijn waar deze software verboden is. Het andere patent staat op de STARVIS CMOS-sensor. Dit patent is van Sony, maar Mio heeft de rechten gekocht om het te gebruiken. De diepste en felste kleuren worden waargenomen en dat zelfs bij weinig licht. Beelden van deze kwaliteit zijn essentieel als er bijvoorbeeld nummerborden herkend moeten worden. Het zou zonde zijn als je geheugenkaart vol zou staan met beelden die niet bruikbaar zijn omdat de kleuren niet goed worden onderscheiden. Kies daarom ook voor een micro SD met een hoge schrijfsnelheid. De eerder benoemde geheugenkaart bevat dit. Deze is ook te verkrijgen in een kleinere capaciteit: Kingston Canvas Go! Plus micro SD 64 GB.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Kingston Micro SD

Thema door Anders Norén