Kingston Micro SD

Kennis over elke Micro SD

Dek jezelf in tegen stormschade met een Micro SD!

Nederland is getroffen door storm Eunice en storm Franklin. Deze stormen hebben veel schade toegebracht door heel het land. Veel daken raakten los en bomen lieten takken los of vielen zelfs helemaal om. Het gevaar bestaat dus dat zo een boom op je auto valt. Dit kan onderweg zijn, maar ook als je netjes thuis geparkeerd staat. Het is dus verstandig om je auto uit te rusten met een dashcam. Zo is de Mio MiVue C330 gepaard met een micro SD een goede keuze. Dit model bevat onder andere:

CategorieDashcam
FilmkwaliteitFull HD
FPS bij hoogste resolutie30 fps
EigenschappenAuto-start, G-sensor
VideoformaatMp4
Schermdiagonaal2’’
Gps-verbindingJa
Type geheugenkaartmicro SD tot 128 GB

Laat een ongeluk niet onopgemerkt met een dashcam en micro SD

De Mio MiVue C330 dashcam met 2 micro SD van Kingston. Dit type geheugenkaarten van Kingston is geschikt om alle beelden van de dashcam op te nemen en op te slaan op de micro SD.

Met dank aan de 3-assige g-sensor zal de Mio dashcam in actie schieten als hij onverwachte bewegingen opmerkt. Dit zou bijvoorbeeld het geval kunnen zijn als een vrachtwagen omwaait of als er een tak uit de boom valt. De sensor zal dit opmerken en gelijk de opname starten. Deze opname wordt opgeslagen. Deze bestanden kunnen niet automatisch worden overschreven. Zo staan deze cruciale beelden altijd veilig op je geheugenkaart. Op de Moerdijkbrug is er door de wind weer een vrachtwagen gekanteld. Als je hier onder terechtkomt wil je de schade natuurlijk wel kunnen verhalen bij de verzekering. De 130° filmhoek van de Mio MiVue C330 komt hier perfect van pas. Hierbij zie je ook wat er links en rechts van de auto gebeurt. Zo zal alles wat er om je heen gebeurt opgenomen worden. Zorg wel dat je micro SD genoeg capaciteit heeft. Deze dashcam ondersteunt geheugenkaarten tot 128 GB.

Zelfs alert op de parkeerplaats met een geheugenkaart!

Ook voor op parkeerplaatsen is de dashcam Mio MiVue C330 geschikt. Zo kunnen alle bezigheden rondom jouw auto worden opgeslagen op de micro SD.

Zelfs wanneer de auto geparkeerd staat kan de dashcam opnames maken. Met behulp van de g-sensor zal de dashcam bij zware schokken of plotselinge bewegen ook aan gaan om de gebeurtenissen op te nemen. Het wordt wel aangeraden om regelmatig dit aparte deel van de micro SD te bekijken. Het kan namelijk voorkomen dat de g-sensor te gevoelig is ingesteld en dus een hoop onnodige beelden op heeft genomen die niet automatisch worden overschreven. Verwijder hier ook regelmatig onbruikbare beelden zodat je geheugenkaart niet te snel vol raakt.

Op welke micro SD staan mijn beelden het veiligst?

De dashcam Mio MiVue C330 is een goede keuze als het gaat om goede beelden te filmen rondom jouw auto. Deze beelden worden allemaal veilig opgeslagen op jouw micro SD!

Bij het merk Mio wordt je keuze in geheugenkaarten wel geminimaliseerd. Er zijn problemen gemeld bij geheugenkaarten van SanDisk Extreme en Ultra Micro SD. Deze bieden ook geen garantie bij gebruik voor dashcamera’s of loop-opname-apparaten. Dit is waarom ze door Mio niet worden ondersteund. Een goede keuze zou dan een geheugenkaart van Kingston zijn. Om het maximale uit je micro SD te halen zou je kunnen kiezen voor Kingston Canvas Go! Plus micro SD 128 GB. De beelden worden automatisch overschreven wanneer de geheugenkaart vol is. Wanneer je een grotere capaciteit hebt op je geheugenkaart zul je dus ook minder vaak back-ups hoeven te maken. Mocht je toch het gevoel hebben dat 128 GB te veel is heeft Kingston ook dezelfde variant met een lagere capaciteit: Kingston Canvas Go! Plus micro SD 64 GB. Mio raadt zelf Klasse 10 micro SD kaarten aan met minstens 8 GB geheugen. Dit is vooral belangrijk bij het opnemen in HD-kwaliteit. Zorg wel dat je een SD adapter aanschaft als je deze nog niet hebt. Deze heb je nodig om je bestanden over te zetten op bijvoorbeeld je laptop. Deze SD adapter wordt vaak meegeleverd bij de aanschaf van een micro SD kaart.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Kingston Micro SD

Thema door Anders Norén