Kingston Micro SD

Kennis over elke Micro SD

Sinterklaas Tips: Hoe krijg je een leuke Pakjesavond?

Het is bijna Sinterklaas en tijdens dit feest geven we elkaar weer cadeau’s. We zullen het tijdens deze blog even niet hebben over Zwarte Piet, maar gaan gewoon kijken wat de leukste cadeautjes voor in de schoen of tijdens Pakjesavond zijn. Zo kun je natuurlijk afgezaagd een cadeaukaart geven, maar het is natuurlijk leuker om iets te geven waar de ontvanger echt iets mee kan. Verder moet je Pakjesavond natuurlijk echt leuk worden. Hoe maak je dus een goed gedicht? En wat zijn de leukste cadeau’s? Is het aan te raden om tijdens Black Friday cadeau’s te kopen? Hoe maak je de mooiste surprises? Maar heb je geen inspiratie hoe Pakjesavond echt leuk kan worden, dan hebben wij een aantal tips voor je!

Gedicht

Een gedicht van Sinterklaas tijdens Pakjesavond

”Sint zat eens te denken, wat hij jou dit jaar eens zou schenken..”. Waarschijnlijk heb je dit gedicht tijdens Sinterklaas zelf ook weleens gehad of misschien zelfs zelf voor iemand geschreven. Natuurlijk kun je hiermee beginnen, maar erg origineel is het natuurlijk niet. Je kunt veel beter een leuk en mooi persoonlijk gedicht maken, dan dat je een afgezaagd gedicht maakt wat iedereen al heeft gehad. Het is natuurlijk ook leuk om hier in iets te benoemen, waar de ontvanger zich eigenlijk voor moet schamen. Hierbij kun je denken aan het feit dat deze persoon een bekende artiest niet kent of de verjaardag van zijn moeder vergeet. Dit laatste is echter niet heel realistisch. Verder is het van belang dat het gedicht rijmt. Je kunt dit zelf doen of via internet zoeken, zodat het gedicht goed zal rijmen. Kijk dus goed wie de ontvanger is en wat hem of haar interesseert, zodat je een goed gedicht kan maken. Verraad overigens niet het cadeau, zodat je dit een verrassing blijft. Het is natuurlijk niet leuk om voor het uitpakken al te weten wat je krijgt.

Cadeau

Cadeautjes van Sinterklaas tijdens Pakjesavond

Natuurlijk gaan Sinterklaas en Pakjesavond over cadeautjes. Zorg dus dat je een goed cadeau koopt voor de ontvanger. Ga hierbij na wat deze persoon leuk vindt. Houdt deze persoon van lezen, dan kun je natuurlijk een boek kopen. Is deze persoon een fotograaf, dan kun je ervoor kiezen om een geheugenkaart of USB Flashdrive te kopen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een 32 GB micro sd kaart te kopen, maar een 64 GB micro SD kaart is ook een optie. Wil je iets meer geld uitgeven, dan zou je ook een 256 GB micro SD kaart kopen of misschien zelfs een 512 GB micro SD kaart. Is de ontvanger een sporter, dan kun je sportspullen kopen voor deze persoon. Het is dan weer niet aan te raden om een cadeaukaart te geven. Hoewel dit handig lijkt, is het natuurlijk minder leuk en minder persoonlijk. Ook gebeurt het vaak dat mensen vergeten deze in te leveren. Zo heeft deze persoon dus eigenlijk geen cadeau gehad.

Surprise

Een surprise van Sinterklaas tijdens Pakjesavond

Sommige families doen tijdens Pakjesavond aan surprises. Trek lootjes en maak een leuke surprise. Ga hierbij na wat de ontvanger interesseert en maak een mooie surprise. Als de ontvanger bijvoorbeeld veel van voetbal houdt, kun je een grote voetbal of een stadion maken. Is de ontvanger een fotograaf, dan kun je een camera of een geheugenkaart als surprise maken. Zolang je het cadeau er in kan doen, is eigenlijk alles leuk. Je kunt hier ook grappen in verwerken en zorgen dat de ontvanger zich een beetje moet schamen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Kingston Micro SD

Thema door Anders Norén