Kingston Micro SD

Kennis over elke Micro SD

Handige accessoires voor je camera

Verschillende accessoires die gebruikt kunnen worden voor je camera.

Als je foto’s of video’s wilt maken is het kopen van een camera of videorecorder natuurlijk stap één. Maar er komen nog veel meer dingen bij kijken. Een van die dingen is het kopen van de bijpassende accessoires die je nodig hebt. Er worden een hele hoop accessoires aangeboden op het internet. Daardoor bestaat er een hele grote kans dat je een accessoire gaat kopen die je helemaal niet nodig hebt. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van accessoires die echt belangrijk zijn voor je camera.

Micro SD kaart

micro SD kaarten van verschillende merken.

Elke camera heeft een Micro SD kaart of een SD kaart nodig. Daarom is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een micro SD kaart die goed past bij je camera. Tijdens dit aankoop proces is het belangrijk dat je rekening houdt met welke snelheid je camera nodig heeft. Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar de capaciteit van het kaartje, omdat niet elke camera alle capaciteiten aankan. Als laatste moet je voor de aankoop bekijken of je camera een UHS-I of UHS-II aansluiting heeft, omdat de kaart anders niet zal werken in je camera.

Statief

Verschillende grootte statieven.

Als je een beetje mooie foto’s of video’s wilt schieten is het handig om een statief in huis te halen. Deze kan je gebruiken om er voor te zorgen dat je foto’s en video’s bewogen worden. Maar er zijn ook een hele hoop andere handige toepassingen voor. Een van deze toepassingen is het maken van een ”timelapse”. Als je een statief in bezit hebt kan je makkelijk je camera in positie zetten en hem voor een paar uur lang laten schieten. Zonder een statief is dit een stuk moeilijker. Een nadeel aan het statief is wel dat vervelend is om hem mee te nemen. Daarom raad ik het je aan om er één te kopen die niet zo zwaar is.

Conclusie

Nu ik je twee belangrijke punten heb gegeven kan je zelf verder op zoek naar andere belangrijke accessoires. Vergeet niet dat je altijd tijdens de aankoop in je hoofd moet houden: ”Wanneer ga ik dit gebruiken”. Daarnaast wil ik je nog meegeven dat het altijd handiger is om online te kijken omdat je dan verschillende prijzen tegen elkaar op kan wegen. Veel succes met het kopen van je camera accessoires!

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Kingston Micro SD

Thema door Anders Norén