Kingston Micro SD

Kennis over elke Micro SD

Blue monday? Tips om deze dag te overleven

Blue Monday is de meest depressieve dag van het jaar. Het is buiten koud, het is lang donker en het duurt lang voordat je weer een aantal dagen vrij bent. Daarnaast heb je waarschijnlijk een aantal kerstkilo’s teveel en heb je ook geen geld meer door alle kerstinkopen. Hoe kun je toch vrolijk zijn op Blue Monday? Zorg er bijvoorbeeld voor dat je positief in het leven staat. Hiermee zul je deze depressieve dag een stuk beter doorkomen. Zorg ook dat je op iets leuks kunt terugkijken, zodat je hier een fijn gevoel bij krijgt. Verder is het ook belangrijk om positief te zijn en ergens naar toe te kunnen werken. Boek daarom een vakantie of plan een leuke avond. Alles om Blue Monday te verslaan!

Wees positief

Vrouw is positief en is dus blij, ondanks Blue monday

Dit is natuurlijk een inkoppertje, maar natuurlijk begint positiviteit bij jezelf. Ga jezelf dus niet de put in praten door eerder genoemde punten, maar benoem het positieve. Kijk naar de leuke kerstperiode die je hebt gehad en het lekkere eten wat je hebt gehad. Daarnaast kun je naar je goede voornemens kijken om positief vooruit te kijken. Als je goede voornemens hebt, zul je snel en positief vooruit kunnen kijken en ook een fijn en positief gevoel krijgen. Zorg er dus voor dat je leuke dingen gaat doen en hier ook op kunt terugkijken, zodat je hele gedachtegang positief wordt. Neem ook niet alles te persoonlijk, als er iets negatiefs gebeurt.

Zorg voor goede HERINNERINGEN

Vrouw kijkt terug om positief te blijven op blue monday.

Terugkijken op een mooie periode is natuurlijk leuk. Kijk daarom fijn terug op de afgelopen periode en kijk ook naar de fijne dingen die je hebt meegemaakt. Daarom is het leuk om de foto’s die je hiervan hebt uit te printen en op te hangen. Ook kun je hiermee vooruit kijken, zodat je voor volgend jaar ook al je foto’s kunt uitprinten en ophangen. Koop hiervoor een micro SD kaart en sla al je herinneringen op. Het is handig om hiervoor een 64 GB micro SD kaart aan te schaffen, zodat je al je herinneringen kunt opslaan. Als je dit doet, kun je hier fijn op terugkijken en zul je een fijner en positiever gevoel krijgen. Het hoeft trouwens niet over de kerstperiode te gaan, je kunt ook terugkijken op een mooie periode of reis van een tijd geleden. Het idee is gewoon dat je gelukkig zult worden van de positieve gedachten die je in positieve tijden had.

Doe leuke dingen

Mannen hebben een avond uit om positief te blijven op blue monday

Het is natuurlijk ook handig om gewoon leuke dingen te doen. Zo kun je ook de eerder genoemde leuke herinneringen krijgen. Zorg dus dat je jezelf niet vast bijt in je dagelijkse routine en doorbreek deze. Ga als thuiskomt van je werk dus niet op de bank zitten en tv kijken, maar ga er op uit en ga leuke dingen doen. Ga bijvoorbeeld met vrienden of vriendinnen een avondje uit of ga bijvoorbeeld een stuk hardlopen of sporten. Een andere tip is om een vakantie te boeken, zodat je iets hebt om naar uit te kijken. Als je weet dat je iets leuks voor de boeg hebt, zorgt dit voor een positieve mindset en zul je je een stuk beter voelen. Kijk dus wat er nog op je bucket list staat en ga hier gericht naar op zoek. Als je je goed inleest over de mogelijkheden op reis, zul je veel zin krijgen in deze reis en krijg je ook een goed gevoel.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Kingston Micro SD

Thema door Anders Norén