Kingston Micro SD

Kennis over elke Micro SD

The Best Of De Amsterdamse Zomer, het concert dat je niet mag missen

We hebben er lang op moeten wachten, maar de festivals mogen weer plaatsvinden. De Coronamaatregelen zijn zo versoepeld dat met een negatieve coronatest de festivals weer bezocht kunnen worden. Zo ook een variatie op de laatste jaar gehouden ‘’De Amsterdamse Zomer’’ festival. Dit festival zal ‘’The Best Of De Amsterdamse Zomer’’ heten. Deze zal net als vorig jaar in het Olympische Stadion plaatsvinden. Dit grote feest moet natuurlijk worden vastgelegd op jouw smartphone met een geheugenkaart. Nu komt Samsung gelukkig net op tijd met een nieuw model smartphone, namelijk de Samsung A53. Dit zal weer een telefoon zijn met de optie om het geheugen uit te breiden met een micro SD kaart. De Samsung Galaxy A53 zal de goedkopere variant zijn voor de S22 serie. De smartphone komt uit op 6 april en het feest vindt plaats op 2 juli. De belangrijkste specificaties van deze smartphone zijn:

Operating SystemAndroid 11
Display formaat6.59 inch
CPUSnapdragon 870 5G
Camera64 MP, 16 MP, 5 MP, 5 MP
Externe opslagMicro SD, micro SDHC, micro SDXC tot 1TB (hybride opslagpoort)

De artiesten die uit gaan blinken

Er komen te gekke artiesten naar The Best Of De Amsterdamse Zomer festival. Maak mooie foto's met jouw smartphone en micro SD kaart!

Ze pakken niet klein uit in Amsterdam. Tijdens de Corona kon er niet groot uitgepakt worden dus willen de organisatoren van 4PM Entertainment met partners zoals Nicolette van Dam, Bas Smit en John Ewbank het grootste stadionconcert ooit organiseren. De sfeermakers van deze avond zullen artiesten zijn zoals Tino Martin, Rolf Sanches en Kris Kross Amsterdam. De overige artiesten zijn ook allemaal van groot kaliber. Er zullen dus genoeg nummers langskomen die vastgelegd moeten worden op de geheugenkaart. Het is dus verstandig om een micro SD kaart aan te schaffen die groot genoeg is om heel de avond vast te leggen! Tickets voor The Best Of De Amsterdamse Zomer zijn al in de verkoop dus wees er snel bij!

Waarom de Samsung Galaxy A53

Met de Samsung Galaxy A53 smartphone kun jij de mooiste foto's maken voor op jouw micro SD kaart.

Aangezien de smartphone nog niet uit is gebracht kun je niet vertrouwen op de recensies van andere mensen. Samsung maakt daarentegen wel grootse beloftes. De kwaliteit van de camera zal vergelijkbaar zijn met de A52. Dit houdt in dat er wederom voor een 64 MP hoofdcamera is gekozen. De volgende stap omhoog zou een 108 MP sensor zijn. Dit is natuurlijk een grote stap, dus het is niet gek dat dit hetzelfde is gebleken. Er is ook een hoop positief geluid over de 64 MP camera van de A52. De Samsung Galaxy A53 zal dus prachtige foto’s en filmpjes kunnen maken. Zo kun je jouw micro SD kaart vullen met urenlang aan filmmateriaal. De smartphone zal over een selfiecamera van 32 MP (wide), f/20 beschikken. Ook zullen er vier camera’s voorzien zijn aan de achterkant, namelijk:

  • 64 MP, (wide), OIS, f/1.8
  • 16 MP, (ultra-wide), f/2.2
  • 5 MP, (macro), lens f/2.4
  • 5 MP, (depth sensor), f2.2

De videofunctie van deze smartphone zal 4K kwaliteit kunnen filmen. Dit kan in 30 of 60 fps. Als je in 1080p filmt is zelfs een framerate van 120 fps mogelijk.

Welke micro SD kaart past bij mijn Galaxy A53

Voor de Samsung Galaxy A53 smartphone zijn micro SD kaarten van Kingston en SanDisk een goede keuze!

Als je gebruik wilt maken van de 4K filmkwaliteit zul je voor een micro SD kaart moeten kiezen met een hoge schrijfsnelheid. Dit kan bijvoorbeeld de Kingston Canvas Go! Plus micro SD 128 GB zijn. Het enige probleem met deze geheugenkaart is dat de capaciteit maar tot 128 GB gaat. Wil je nog meer geheugen hebben? Dan kun je beter kiezen voor een micro SD kaart die tot 1 TB gaat zoals de SanDisk Extreme Pro micro SD. Deze geheugenkaarten hebben beide een schrijfsnelheid van 90 MB/s.

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Kingston Micro SD

Thema door Anders Norén